Παρασκευή 19 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΠΑΟ 1-0
Σφράγισε το ... αντίο

Στο Βέλγιο σταμάτησε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού που για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε στη Λιέγη για δεύτερη φορά από τη Σταντάρ με 1-0. Βέβαια, τα περισσότερα είχαν κριθεί πριν μία βδομάδα στο ΟΑΚΑ όταν η ελληνική ομάδα είχε χάσει με 3-1 κάνοντας δύσκολη την αποστολή της για την χτεσινή ρεβάνς. Χτες ουσιαστικά το πρώτο 45λεπτο ήταν αυτό που έκρινε τα πάντα. Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας κυνηγώντας αρχικά το γόητρο και μετέπειτα το θαύμα ήταν δραστήριοι, στηριζόμενοι κυρίως στις επιθέσεις από τον άξονα (ο Λέτο στα πλάγια δε βοήθησε) απείλησαν αρκετές φορές με τον Κατσουράνη να χάνει σημαντικές ευκαιρίες (11', 12', 43' δοκάρι). Η άμυνα των «πρασίνων» όμως και πάλι αντιμετώπισε προβλήματα στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων που αρχικά φάνηκαν επικίνδυνοι με τις ευκαιρίες των Γκονζάλες (3`) και Μποκανί (8`) και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σημείωσαν και το μοναδικό γκολ του αγώνα (Μποκανί). Στο Β` μέρος, μετά το 60` ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, η βελγική ομάδα έδωσε χώρο στους «πράσινους» οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Σταντάρ Λιέγης: Σινάν Μπολάτ, Κομοτσάτο, Βίκτορ Ράμος, Σαρ, Ποκονιόλι, Βιτσέλ, Βιλφρέντ Νταλμά (72' Γκορέ), Καρσελά-Γκονσάλες, Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς (83' Μανγκαλά), Μποκανί (90' Τραορέ).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Μπιάρσμιρ (56' Νίνης), Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (69' Ρουκάβινα), Λέτο (82' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

  • Αλλα αποτελέσματα για τη φάση των «16»: Φούλαμ - Γιουβέντους 4-1, Βέρντερ Βρέμης-Βαλένθια 4-4, Μαρσέιγ-Μπενφίκα 1-2.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ