Παρασκευή 19 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΔΙΕΘΝΗ
ΑΪΤΗ
Στις οικογένειές τους 33 απαχθέντα παιδιά

ΠΟΡΤ Ω ΠΡΕΝΣ.--

Τριάντα τρία παιδιά τα οποία είχαν χαρακτηριστεί «ορφανά» και τα οποία Αμερικανοί από «οργανώσεις αρωγής» όπως η οργάνωση New Life's Children's Refuge των Βαπτιστών του Αϊνταχο, είχαν προσπαθήσει να κλέψουν και να βγάλουν από τη λαβωμένη από το σεισμό Αϊτή, όχι μόνο δεν ήταν ορφανά αλλά οι γονείς τους ζούσαν, τα αναζητούσαν και τελικά χτες τα πήραν πίσω. Κατ' αυτό τον τρόπο καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και η προσπάθεια «ανθρωπιστικής διάσωσης» των ορφανών παιδιών που ισχυρίζονταν ότι ήταν η αποστολή των Αμερικανών «δουλεμπόρων».

Την ίδια στιγμή ο Ζακ Ντιούφ, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Γεωργίας, FAO, ανακοίνωσε σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «Τελεσούρ» ότι χρειάζονται άμεσα κονδύλια 800 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανοικοδόμηση του γεωργικού τομέα και της αγροτικής παραγωγής.

Τέλος, από κοινού, οι πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους ο νεότερος θα επισκεφτούν την Αϊτή, όπου θα συναντηθούν με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ας σημειωθεί ότι τους δύο πρώην Προέδρους όρισε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ως επικεφαλής για τη συγκέντρωση των κονδυλίων που προορίζονται για Αϊτή, ενώ ο Κλίντον, είναι και ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθών στην Αϊτή. Οι δύο δολοφόνοι που ματοκύλησαν λαούς τώρα εμφανίζονται ...ως σωτήρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ