Τρίτη 23 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Παρέμβαση ενάντια στις μεθοδεύσεις υποταγής

Παρέμβαση έκαναν χτες η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Αγωνιστική Συμπαράταξη» (ΠΑΣΥ), η συνδικαλιστική παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων» και εργαζόμενοι στη δημοτική αρχή (ΝΔ) Περιστερίου ενάντια στις μεθοδεύσεις τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Στην παρέμβασή τους κατήγγειλαν ότι ο δήμος δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα σε όσους εργαζόμενους με stage τολμούν και διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Ο δήμαρχος Α. Παχατουρίδης δήλωσε δήθεν άγνοια για το πρόβλημα αυτό και ότι θα εξεταστεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥ επισημαίνει ότι οι μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής υπηρετούν τις επιδιώξεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Αυτό κάνει και η ΚΕΔΚΕ, σημειώνει πιο κάτω και προσθέτει «θέλουν Τοπική Αυτοδιοίκηση που να φορτώνει στις πλάτες των εργαζομένων το κόστος λειτουργίας των υπηρεσιών με την ανταποδοτική τους λειτουργία, να σμπαραλιάζει τις εργασιακές σχέσεις με stage, μπλοκάκια, συμβάσεις κλπ., να υπηρετεί τα κέρδη του κεφαλαίου με την ιδιωτικοποίηση έργων και υπηρεσιών με τις ΣΔΙΤ κλπ.».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ