Κυριακή 11 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη αύριο στον Πειραιά

Ενώ σήμερα προχωρούν σε συνέλευση οι εμποροϋπάλληλοι της Αθήνας, στις 10 π.μ.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές απόφαση για 48ωρη απεργία στις 21 και 22 Απρίλη είχαν πάρει οι Ομοσπονδίες Τύπου - Χάρτου, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Φαρμάκου, Λογιστών, Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Τα Εργατικά Κέντρα Λάρισας, Ζακύνθου και Βόρειας Δωδεκανήσου. Το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας (που καλεί σε σύσκεψη την Πέμπτη 15 Απρίλη στις 5 μ.μ.), ο Σύλλογος Δημοτικών - Κοινοτικών Υπαλλήλων Νομού Αττικής (που την Τετάρτη 14 Απρίλη προχωρά και σε στάση εργασίας 11 π.μ. - λήξη ωραρίου εστιάζοντας στις συνέπειες της αντιασφαλιστικής επίθεσης), το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Νομού Αττικής, η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής, τα σωματεία εργαζομένων σε ΦΑΓΕ και TASTY, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το Σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση «Πλαίσιο» στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα, επρόκειτο να συνεδριάσουν οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και του Σωματείου Εργαζομένων στο Καζίνο της Θεσσαλονίκης.

Σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία καλούν η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά και το Συντονιστικό Σωματείων ΟΤΑ Πειραιά.

Σήμερα, στις 10 π.μ., σε Γενική Συνέλευση προχωρά ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας στα γραφεία του (Αγ. Φιλοθέης 5β, πλ. Μητροπόλεως).

Αύριο Δευτέρα, η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ καλεί σε πλατιά σύσκεψη για την οργάνωση της απεργιακής μάχης, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομ. Σκυλίτση 19). Αντίστοιχες συσκέψεις προετοιμάζουν και άλλες τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ. Επίσης, αύριο, συνεδριάζει η διοίκηση της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ