Πέμπτη 15 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εκστρατεία αποκαθήλωσης διαφημιστικών πινακίδων

«Σαφάρι» για την αποκαθήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από τους δρόμους της Αθήνας, προανήγγειλε χτες, σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππας. Η εκστρατεία, που θα εκδηλωθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Περιφέρεια Αττικής και τους δήμους, θα ξεκινήσει επίσημα στις 26 Απρίλη με το ξήλωμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στις Λεωφόρους Κηφισίας, Καβάλας και Πειραιώς.

Οπως δήλωσε ο υπουργός, όσοι έχουν αναρτήσει τις παράνομες πινακίδες θα πρέπει μέσα σε πέντε μέρες να τις ξηλώσουν, γιατί αλλιώς θα ξηλωθούν από ειδικά συνεργεία και θα πληρώσουν και αυτό το κόστος, εκτός από τα πρόστιμα.

Ο υπουργός, πάντως, παραδέχτηκε ότι η χώρα μας κατέχει μία από τις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη από πλευράς οδικής ασφάλειας, ενώ εξήγγειλε την εκπόνηση νέου στρατηγικού σχεδίου για την περίοδο 2011 - 2020, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων: Την εκπόνηση 15 μελετών οδικής ασφάλειας για όλη τη χώρα, παρεμβάσεις σε 10.000 χιλιόμετρα του επαρχιακού, νομαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου, την κατασκευή 20 πεζογεφυρών στην Αττική κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ