Σάββατο 24 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΙΓΑΛΕΩ
Οι παίκτες πληρώνουν τα ... επιχειρηματικά τερτίπια

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πηγάζουν απο το καθεστώς που υπάρχει και στο μοντέλο της Α2 κατηγορίας, όπου με ευθύνες της Πολιτείας και της Ομοσπονδίας επιχειρηματίες και παράγοντες μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα αθετώντας ακόμα και τις βασικές υποχρεώσεις τους, κάνουν λόγο με ανακοίνωσή τους οι παίκτες του Αιγάλεω.

Οπως γνωστοποιούν, δε φτάνει που μέχρι σήμερα οκτώ μήνες μετά την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν έχουν πάρει μόνο τρεις μισθούς, η διοίκηση της ομάδας μετά το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αρκαδικό, μας ανακοίνωσε μείωση 30% των συνολικών μας αποδοχών λόγω της διαφαινόμενης πτώσης της ομάδας στη Β' Εθνική. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, μέσα στο 2010 έχουν πάρει απλά ενα χαρτζιλίκι της τάξης των 200-300 ευρώ. Ομως προβλήματα δεν υπάρχουν μόνο στο οικονομικά αλλά και σε τομείς που αφορούν ακόμα και την υγεία των παικτών αφού, όπως καταγγέλλουν, με ευθύνη της διοίκησης μέχρι σήμερα ουδέποτε υπήρξε γιατρός ή φυσικοθεραπευτής στις προπονήσεις.

«....Και μία απορία προς την πολιτεία και τη διοργανώτρια αρχή, γιατί πρέπει όλοι εμείς να είμαστε δέσμιοι μίας ομάδας αφερέγγυας, με μοναδικό τρόπο διαφυγής το εξωτερικό; Πώς είναι δυνατόν να μην προβλέπονται σοβαρότατες κυρώσεις σε ομάδες που δεν πληρώνουν και δεν πληρούν ούτε της βασικές προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία τους;» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των παικτών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του «902» και την εκπομπή «Αθλητικό Ραντεβού» ο παίκτης του Αιγάλεω (και εκπρόσωπος των υπόλοιπων παικτών που υπογράφουν την ανακοίνωση) Αγγελος Σιαμαδούρας, αποκάλυψε τις συνέπειες που υπάρχουν στους παίκτες από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Οπως είπε, πολλοί εξ αυτών βρίσκονται στην ηλικία των 25-26 ετών και δεν έχουν άλλους πόρους διαβίωσης πέρα το μπάσκετ, με αποτέλεσμα να έχουν φθάσει σε σημείο να μην έχουν ούτε για το νοίκια τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ