Σάββατο 24 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Αγώνας για μια άλλη ποιότητα ζωής

Σε συσπείρωση και αγώνα για το δικαίωμα στη δωρεάν μαζική άθληση καλεί η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ μέσω εκδηλώσεών της για τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά (φωτό από το χτεσινό αγώνα)
Σε συσπείρωση και αγώνα για το δικαίωμα στη δωρεάν μαζική άθληση καλεί η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ μέσω εκδηλώσεών της για τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά (φωτό από το χτεσινό αγώνα)
Την πρότασή του για μια άλλη ποιότητα ζωής σε μια περίοδο σήψης του καπιταλιστικού συστήματος που οξύνεται η επίθεση του κεφαλαίου απέναντι στην εργατική τάξη και τις ανάγκες της, δείχνει για μια ακόμη φορά η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ μέσω των αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος γιορτασμού της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς που είναι αφιερωμένη στους νέους εργαζόμενους

Εχοντας την εμπειρία από τις πετυχημένες πρωτοβουλίες της Γραμματείας Νέων τα προηγούμενα χρόνια και τη μαζική συμμετοχή νέων εργατών και συνδικάτων στους αγώνες δρόμου και τα τουρνουά ποδοσφαίρου και οι φετινές αθλητικές εκδηλώσεις εντάσσονται στην πάλη για να υπάρξει δωρεάν μαζικός αθλητισμός μακριά από το ντόπινγκ, την αντίσταση σε όλα τα ναρκωτικά και τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Χτες στο κλειστό «Καραμπίνη» της Νίκαιας διοργανώθηκε αγώνας βόλεϊ όπου αγωνίστηκαν η ομάδα νέων εργαζόμενων γυναικών του ΠΑΜΕ με μικτή ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης (νικήτρια του αγώνα με 3-0 σετ). Σήμερα, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης (Ιωνικός) όπου στις 11.00 η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΜΕ θα αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα καλλιτεχνών και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Hasta La Victoria Siempre». Θα ακολουθήσει αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΜΑΣ και εργαζόμενων από την Αττική

Εκ μέρους της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ στη χτεσινή εκδήλωση βρέθηκε ο Παύλος Αλεξανδράκης, ο οποίος τόνισε: «Ο νέος εργαζόμενος δεν έχει μόνο δικαίωμα στη σταθερή εργασία, στην ασφάλιση, αλλά έχει και δικαίωμα στο δωρεάν μαζικό αθλητισμό. Εμείς σαν ΠΑΜΕ παλεύουμε και γι' αυτόν το στόχο μέσω την αγώνων μας. Σε μια εποχή που λαϊκές ανάγκες χτυπιούνται για μας πατριωτισμός δεν είναι να σκύψουμε το κεφάλι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα αλλά αντίθετα χρειάζεται αντίσταση».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος τόνισε: «Με χαρά φιλοξενούμε τους αγώνες του ΠΑΜΕ που συντάσσονται με τους αγώνες για την εξυγίανηση του αθλητισμού. Ελπίζω και εύχομαι στα επόμενα χρόνια ο λαϊκος μαζικός αθλητισμός να βρει τη θέση που του ανήκει».

Στη σημασία που έχουν οι αγώνες των εργαζομένων προκειμένου να διεκδικηθεί το δικαίωμα στη δωρεάν μαζική άθληση αναφέρθηκε ο προπονητής της μεικτής ομάδας του ΓΣ Πετρούπολης και πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας Γρηγόρης Μαλουσάρης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κάλεσμα ενόψει του φετινού ποδοσφαιρικού τουρνουά (2016-03-11 00:00:00.0)
Ενα πρωτάθλημα από εργάτες... για εργάτες (2014-03-16 00:00:00.0)
Εκδόθηκε η μπροσούρα για την πάλη κατά των ναρκωτικών (2013-07-26 00:00:00.0)
Συσπείρωση και αγώνας για μια διαφορετική πρόταση ζωής (2010-05-09 00:00:00.0)
Ξεκίνησαν οι πολύμορφες εκδηλώσεις (2010-04-24 00:00:00.0)
Οι νέοι αγωνίζονται και διεκδικούν (1997-07-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ