Τρίτη 4 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΣΠ
Αναπαράγει τον χυδαίο αντικομμουνισμό

Σε σημείωμα, που έχουν και αναπαράγουν μέλη της ΠΑΣΠ στη ΣΔΟ του ΤΕΙ Πειραιά, αναπαράγεται η αντικομμουνιστική λάσπη του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Χυδαία ψέματα, λάσπη και ασυναρτησίες, εναντίον του ΚΚΕ, επιστρατεύει η ΠΑΣΠ για να αντιπαρατεθεί, μπροστά στις φοιτητικές εκλογές και σπουδαστικές εκλογές, στις 19 Μάη. Αναπαράγει όλη τη βρωμιά που έχει χρησιμοποιηθεί - ανεπιτυχώς - για να σπιλωθεί το ΚΚΕ, στη συνείδηση του λαού. Με τα αποδεδειγμένα ψέματα του Πάγκαλου και του Καρατζαφέρη, τα οποία έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές απ' το ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη», με αντικομμουνισμό παλιάς κοπής για την ...κατήχηση σε μέλη της ΚΝΕ, η ΠΑΣΠ προσπαθεί να κρύψει το ρόλο της στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Παρακάτω δημοσιεύουμε απόσπασμα σημειώματος - οδηγία που έχουν στα χέρια τους μέλη της ΠΑΣΠ στη ΣΔΟ του ΤΕΙ Πειραιά και που αναπαράγουν πιστά στις συζητήσεις που γίνονται στη σχολή (διατηρούμε τη διάλεκτο και ορθογραφία του συντάκτη του κειμένου):

«Τι να μας πει η ΠΚΣ; Η παράταξη της οποίας τα μέλη λαμβάνουν τις κομματικές γραμμές του Περισσού και οι οποίες εάν δεν εισακουστούν, επακολουθεί η διαγραφή τους από το ΚΚΕ. Είναι όπως υπερήφανοι που το κόμμα τους αποτελεί Επιχειρηματικό Δαιμόνιο διαθέτοντας Ανώνυμες Εταιρίες π.χ. (ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ), που διαθέτει μετοχές σε εταιρίες οι οποίες μετά πουλούνται στην 3πλάσια τιμή από την κανονική τους Αξία (σκάνδαλο Cosmote - Γερμανός). Είναι περήφανοι που το κόμμα τους δεν δέχεται έλενχο στα οικονομικά του και κατηγορεί μετά τους άλλους σαν Κλέφτες και Απατεώνες. Πόσο τίμιο και πόσο έντιμο είναι να είσαι πολιτικό κόμμα και να αρνείσαι να δώσεις τα οικονομικά σου στη δημοσιότητα; Μήπως γιατί δε θες να αποκαλυφθούν τα έσοδα της Τυποεκδοτικής και οι φημολογούμενες σχέσεις σου με την εταιρεία Γερμανός; Η Μήπως όμως το ΚΚΕ δεν θέλει να μαθευτεί και το ακριβές ποσό που πήρε από τη Μόσχα ως βοήθεια πριν την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού;

Είναι υπερήφανοι που το μεγάλο Σχολείο του Περισσού ανοίγει τις πόρτες του για μαθήματα Προβοκάτσιας, Κομμουνιστικής Επιμόρφωσης (μέσα από συγκεκριμένα βιβλία, με έτοιμα συμπεράσματα από αυτά) και Λασπολογίας. Αισθάνονται την αγκαλιά του ΚΚΕ όταν αυτό τους "τρέχει" να κάνουν Αφισοκόλληση στην Πειραιώς, στην Π. Ράλλη και σε όλη την Ελλάδα βρε αδερφέ αν χρειαστεί. Τι έχουν να πούνε οι Ψευτο -Σωματοφύλακες της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας όταν ΓΓ του ΚΚΕ κ. Παπαρήγα στέλνει το παιδί της στο πανάκριβο Deree για τις σπουδές του; Τι έχουν να πούνε όταν το κόμμα τους συκοφαντεί ασύστολα όλα τα άλλα κόμματα; Τι λένε όλοι αυτή για την απόπειρα του ΚΚΕ να διασπάσει το Εργατικό Κίνημα μέσω του ΠΑΜΕ;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ