Τετάρτη 5 Μάη 2010 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πανεξόρμηση για το πανελλαδικό συλλαλητήριο

Στόχος είναι να βουλιάξει η Αθήνα στις 15 του Μάη. Στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η μεγάλη κινητοποίηση

Εντείνονται μέρα με τη μέρα οι προετοιμασίες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο
Εντείνονται μέρα με τη μέρα οι προετοιμασίες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο
«Ελάτε μαζί μας! Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός! Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος!». Με τα παραπάνω λόγια οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στους εργατοϋπάλληλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους μετανάστες, κάθε άνθρωπο του μόχθου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για αντεπίθεση, να συστρατευθεί με το Κόμμα, να δώσει μαχητικό «παρών» στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΚΚΕ στις 15 του Μάη στις 12 το μεσημέρι στο Πεδίον του Αρεως, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Κόντρα στα εκβιαστικά διλήμματα που εγείρουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και τα αστικά ΜΜΕ, για να αποσπάσουν τη συναίνεση του λαού στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, το ΚΚΕ δεν έπαψε στιγμή να αποκαλύπτει ότι την κρίση δεν τη δημιούργησε ο λαός, γι' αυτό και δεν πρέπει να την πληρώσει. Γι' αυτό και οι κομμουνιστές, παράλληλα με την πρωτοπόρα δράση στις καθημερινές εργατικές λαϊκές μάχες, καλούν τους εργαζόμενους να μη σκύψουν το κεφάλι. Να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να ορθώσουν αγωνιστικές αντιστάσεις στην αντιλαϊκή λαίλαπα. Να ακουστεί δυνατή η φωνή του λαού, να αναδειχθεί η διέξοδος προς όφελός του, σε συστράτευση με το ΚΚΕ, κόντρα στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την «ανάπτυξη» που υπηρετεί την κερδοφορία της.

Απ' άκρη σ' άκρη στη χώρα, οι Οργανώσεις του Κόμματος επιστρατεύουν την εφευρετικότητα, την έμπνευση, αλλά και δοκιμασμένες μορφές προπαγάνδας, ώστε ιδιαίτερα τις επόμενες μέρες, σε κάθε πόλη και χωριό, να ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα πολύμορφων δραστηριοτήτων, προκειμένου να φτάσει σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους του μόχθου το αγωνιστικό σάλπισμα του Κόμματος: «Μη ματώνεις για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Μόνο οι θυσίες στον αγώνα για τα λαϊκά δικαιώματα πιάνουν τόπο».

Στο πλαίσιο αυτό, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ έχει καταστρώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παρεμβάσεων σε τόπους δουλειάς, εκπαίδευσης και λαϊκές συνοικίες, εκεί όπου ζει, εργάζεται, σπουδάζει η εργατική τάξη και τα παιδιά της, εκεί που χτυπάει η καρδιά των λαϊκών στρωμάτων. Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι κομμουνιστές της Αθήνας θα οργώσουν την πόλη, μεταφέροντας πλατιά το κάλεσμα συμμετοχής στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Φωνή λαού! (2014-11-02 00:00:00.0)
Καθήκον η ανατροπή τους (2011-10-15 00:00:00.0)
Τώρα να μιλήσει ο λαός! (2010-04-29 00:00:00.0)
Στη μάχη των ευρωεκλογών (2009-04-02 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία (2004-10-02 00:00:00.0)
Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (2004-09-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ