Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Στη μάχη της ενημέρωσης του αθηναϊκού λαού για το πανελλαδικό συλλαλητήριο, που διοργανώνει το ΚΚΕ στις 9 Οκτώβρη στην Αθήνα, έχουν ριχτεί οι ΚΟ του Κόμματος σε όλη τη χώρα, υλοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνει περιοδείες, εξορμήσεις, συσκέψεις, συζητήσεις άνθρωπο τον άνθρωπο.

Με τις ανακοινώσεις στο χέρι, χιλιάδες κομμουνιστές σε όλη τη χώρα ενημερώνουν τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους νέους, για το διεκδικητικό πλαίσιο του συλλαλητηρίου, τους λόγους που επέβαλαν μια τέτοια πρωτοβουλία, κι εκείνους για τους οποίους πρέπει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Το κάλεσμά τους βρίσκει ανταπόκριση από τους ανθρώπους του μόχθου, οι οποίοι στα αιτήματα της κινητοποίησης αναγνωρίζουν τα δικά τους αιτήματα, τα δικά τους «θέλω».

Στην προσπάθεια αυτή, συνδράμουν με το δικό τους τρόπο και οι φίλοι του Κόμματος, αλλά και της ΚΝΕ, κατανοώντας τη σημασία της προσωπικής συμβολής του καθένα στην επιτυχία του συλλαλητηρίου, που θα έχει ευρύτερα αντίκτυπο και αναμένεται να αποτελέσει την απαρχή νέων πιο δυναμικών κινητοποιήσεων.

Η ΚΟΑ του ΚΚΕ, που σηκώνει αυξημένο μερίδιο ευθύνης, μια και «φιλοξενεί» την πανελλαδική κινητοποίηση, συνεχίζει με εντεινόμενους καθημερινά ρυθμούς την προσπάθειά της να φτάσει πλατιά το κάλεσμα. Στα πλαίσια αυτής, ξεχωρίζουμε για σήμερα Σάββατο την περιοδεία στις 10 π.μ. στο συνεταιρισμό των υδραυλικών με τον Φάνη Λάφη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ. Τη Δευτέρα, στις 9 π.μ., περιοδεία θα πραγματοποιηθεί στην ΥΠΑ (Κεντρική Υπηρεσία - Ελληνικό) από τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και στις 5.30 μ.μ. στο ΜΑΚΡΟ από τον Πέτρο Βαμβακά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ