Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα... μηχανιστικά

ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ο Γιώργος Αλογοσκούφης - μιλώντας στη Θεσσαλονίκη - στο γιατί δεν απέδιδαν οι επιδοτήσεις του κρατικού μηχανισμού στις επιχειρήσεις επί ΠΑΣΟΚ. Ηταν λέει «μηχανιστικά» εξαρτημένες από τη... δημιουργία θέσεων εργασίας!!!

Μάλλον δε θα έχει «πάρει το αυτί του» ότι σε αυτή τη χώρα υπήρξαν και επιχειρήσεις όπως η «ΠΑΛΚΟ» και τα «Υβόνη Στορς» ή για το τι γίνεται στις κλωστοϋφαντουργίες της Βόρειας Ελλάδας σήμερα.

Αν θέλει πάντως να αποκτήσει κάποια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, ας μπει στον κόπο το υπουργείο του να ερευνήσει πόσες επιδοτήσεις έχουν δοθεί την τελευταία 5ετία, τι έγιναν και το πόσο... θετικά επέδρασαν στην απασχόληση.

Ετσι, για να ξέρει και ο κόσμος τι και ποιους πλήρωνε και τι ακριβώς απέφεραν οι φόροι του. Αυτό είναι που σίγουρα θα ενδιέφερε πολλούς και όχι το τι είδους «σκάνδαλα» και ποιοι «κονόμησαν» επί ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ μας «έβαλλε» στη μετά-ολυμπιακή εποχή χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας για την Εξεταστική Επιτροπή που θα ερευνήσει τα πεπραγμένα του 2004.

Θέμα χρόνου λοιπόν να αρχίσουν οι «αγώνες» για το ποιος κακοδιαχειρίστηκε την υπόθεση και τα... ρεκόρ θα σπάνε το ένα μετά το άλλο στις πλειοδοσίες επιθέτων και χαρακτηρισμών ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Πάντως, είναι σίγουρο, από τώρα, ότι στο βάθρο θα ανέβει, έχοντας το χρυσό μετάλλιο, η εξαπάτηση του κόσμου. Αφού, ούτε η ουσία του πράγματος θα απασχολήσει την πολιτική αντιπαράθεση, ούτε καν τα πραγματικά ποσά.

Αραγε θα μας δώσουν μια εκτίμηση του πόσα κέρδισαν οι χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων, ή έστω μια εκτίμηση; Είναι σαφώς αρνητική η απάντηση και σε αυτό θα συμφωνήσουν οι δυο «συνεταίροι» και κατά τα άλλα «μονομάχοι».


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ