Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Αρνήθηκε ενίσχυση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του Φεστιβάλ

Την άρνηση, ουσιαστικά, να διευκολύνει την προσέλευση των πολιτών στην Πανεπιστημιούπολη των Ιλισίων, όπου έχει ανοίξει τις πύλες του το 30ό Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΕΛ, Παν. Κανελλόπουλος.

Ο διορισμένος από την κυβέρνηση διευθύνων σύμβουλος, με πολιτικά προκλητική και συνάμα ανάρμοστη συμπεριφορά, απέρριψε αίτημα που υπέβαλε εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας - ΟΑΣΑ (ΔΑΣ), για ενίσχυση των δρομολογίων από και προς Πανεπιστημιούπολη. «Δεν ασχολούμαι με πολιτική», απάντησε και έσπευσε αμέσως να απομακρυνθεί χωρίς άλλη κουβέντα ο Π. Κανελλόπουλος, όταν ο Απ. Βλασίδης, στέλεχος του ΚΚΕ στην ΕΘΕΛ και αιρετό μέλος στο ΔΣ της εταιρίας, ζήτησε να ενισχυθεί σήμερα και αύριο η γραμμή 221 Αθήνα - Ιλίσια, με τη δρομολόγηση τριών επιπλέον λεωφορείων και την εθελοντική προσφορά κομμουνιστών εργαζομένων στην ΕΘΕΛ. Η συμπεριφορά του Π. Κανελλόπουλου αφήνει πολιτικά έκθετη την κυβέρνηση που τον διόρισε στην ηγεσία του συγκοινωνιακού φορέα.

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων της ΕΘΕΛ, ακόμα λειτουργούν με θερινό πρόγραμμα, με εξαίρεση τις επτά Ολυμπιακές Γραμμές, λόγω των Παραολυμπιακών Αγώνων. Και θερινό πρόγραμμα σημαίνει ότι καθημερινά εκτελούνται λιγότερα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές, μειωμένα μέχρι και 40%, σε σύγκριση με το χειμερινό, το οποίο κάθε χρόνο εφαρμόζεται από τις αρχές Σεπτέμβρη, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη μετάβαση στο χώρο του Φεστιβάλ, όπως βεβαίως και τις καθημερινές μετακινήσεις των εργαζομένων στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ