Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
... ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΟΡΟ

ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΜΥΝΑ; «Εχουν βάλει στο μάτι τρεις υπουργούς! Τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο της Εθνικής Αμυνας, τον Νικήτα Κακλαμάνη της Υγείας και την Μαριέτα Γιαννάκου της Παιδείας... Θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση! (...) Αυτοί που χάνουν τις μεγάλες μίζες από τις "προμήθειες"» (Ο Χρήστος Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟ: «Η πολιτική ζωή όζει και απαξιώνεται εκ νέου στα μάτια των πολιτών» (Το κύριο άρθρο στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ... «Θέσεις προϊσταμένων και διευθυντών θα μπορούν να καταλαμβάνουν οι συμβασιούχοι αορίστου χρόνου (...) θα αξιοποιηθεί σημαντικό στελεχιακό δυναμικό που παρέμενε στο περιθώριο» (Το πρώτο θέμα στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ! «Νυστέρι στο δημόσιο τομέα βάζει το υπουργείο Οικονομίας με δραστική περικοπή της σπατάλης για τα... τυχερά των δημοσίων υπαλλήλων» (Το πρώτο θέμα στην «ΑΠΟΦΑΣΗ»).

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΙΣΘΩΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ: «Υπάρχει μεγάλη κάμψη των φορολογικών εσόδων (...)συντρέχουν και πολιτικοί λόγοι (...) το πρώτο τρίμηνο του έτους και εν όψει των εκλογών οι έλεγχοι είχαν χαλαρώσει (...) προσήλθαν στις εφορίες πάνω από 70.000 ενδιαφερόμενοι για να ρυθμίσουν χρέη ύψους ενός και πλέον δισεκατομμυρίου ευρώ (...)κατέβαλαν προκαταβολή 10% πλήρωσαν την πρώτη από τις 60 δόσεις, θεώρησαν τα βιβλία τους με την υπαγωγή στη ρύθμιση, κανείς όμως δε γνωρίζει ότι θα συνεχίσουν να καταβάλλουν τις επόμενες δόσεις» (Το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ; «"Εργαλείο Ανάπτυξης" η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εθνικό Δημοτολόγιο για όλους τους πολίτες» (Το πρώτο θέμα στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ» του Ρίζου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ