Πέμπτη 6 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αξιος ο μισθός του Καρατζαφέρη

Καθ' έξιν προβοκάτορας ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης επανήλθε αργά χτες βράδυ στις χυδαιότητες που εκστόμισε το μεσημέρι από τη Βουλή ενάντια στο ΚΚΕ. Σε δήλωσή του και με προφανή στόχευση την κατατρομοκράτηση των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, ισχυρίστηκε:

«Κάποιοι που πόνταραν στο χάος, πήραν σήμερα μια αιματηρή προκαταβολή. Οι ακραίες φωνές που απέτρεψαν την Σύγκληση των Πολιτικών Αρχηγών και την όποια συνεννόηση, δημιούργησαν ένα ανατρεπτικό υπόστρωμα, που διευκόλυνε την δράση των αντι-εξουσιαστών. Οταν παίζεις ρώσικη ρουλέτα, η σφαίρα δεν μένει πάντα στην θαλάμη. Απευθύνω έκκληση προς όλους για αυτοσυγκράτηση. Τώρα πλέον δεν απειλείται μόνο η οικονομία μας, αλλά ενδεχομένως η δημοκρατία και το σύνταγμα. Ο,τι δεν κατόρθωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα επί Γεωργίου Παπανδρέου του πρεσβυτέρου, το προσπαθεί και πάλι τώρα, επί Γεωργίου Παπανδρέου του νεωτέρου».

Σχολιάζοντας τη νέα προβοκάτσια Καρατζαφέρη, ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, δήλωσε: «Ο Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε και με τη νεότερη δήλωσή του ότι είναι επαγγελματίας προβοκάτορας σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αξιος ο μισθός του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ