Σάββατο 8 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΣΑΠ
Αλλαγές στα δρομολόγια

Αλλαγές στα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου αναμένεται να πραγματοποιηθούν αύριο, λόγω των εργασιών ανακαίνισης κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΗΣΑΠ ΑΕ, κλειστό θα παραμείνει το τμήμα Φάληρο - Ταύρος, που αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 10 Μάη, αφού προηγηθεί δοκιμαστική λειτουργία στους συρμούς κατά μήκος των γραμμών. Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ Χ6. Η αφετηρία της γραμμής θα είναι κυκλική κι εντός του χώρου στάθμευσης, κοντά στην ανισόπεδη διάβαση που οδηγεί στο σταθμό του Ταύρου. Οι στάσεις θα βρίσκονται κοντά στους σταθμούς του Ταύρου,της Καλλιθέας, του Μοσχάτου και του Νέου Φαλήρου. Παράλληλα, η λεωφορειακή γραμμή Χ13 της ΕΘΕΛ, που συνδέει τους σταθμούς του ΗΣΑΠ Καλλιθέας - Νέου Φαλήρου, θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό για τελευταία μέρα σήμερα.

Στο μεταξύ, παραμένουν οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις των επιβατών, καθώς οι συρμοί του ηλεκτρικού δεν πραγματοποιούν στάσεις στις καθόδους των σταθμών της Νέας Ιωνίας, του Αγίου Νικολάου και των Κάτω Πατησίων (προς Πειραιά). Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι συρμοί χρησιμοποιούνται ξανά και στην άνοδο (προς Κηφισιά), λόγω της αμφιδρόμησης των γραμμών στα συγκεκριμένα τμήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ