Πέμπτη 20 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κάλεσμα στους εργαζομενους του ΣΕΓΑΣ

Περιοδεία στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ πραγματοποίησε χτες αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή του Κόμματος Γιάννη Πρωτούλη και τον υπεύθυνο του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ Θοδωρή Λιάππη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν τους εργαζομένους στην Ομοσπονδία Στίβου τόσο για την σημερινή απεργία αλλά και για τη γενικευμένη επίθεση του κεφαλαίου σήμερα στην εργατική τάξη, με σκοπό την αρπαγή βασικών λαϊκών κατακτήσεων που αφορούν τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά δικαιώματα. Μια συζήτηση που έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους εργαζομένους στην Ομοσπονδία.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στο ΣΕΓΑΣ η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Στίβου Βασίλη Σεβαστή, με τον οποίο συνομίλησαν για τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού διατυπώνοντας του τις απόψεις του Κόμματος.

Από πλευράς του ΚΚΕ, ο Γιάννης Πρωτούλης δήλωσε: «Ηρθαμε εδώ σήμερα για να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους στην Ομοσπονδία Στίβου ενόψει της αυριανής (σημερινής) απεργιακής κινητοποίησης αλλά και για όλα όσα έχουν συμβεί την τελευταία περίοδο και αφορούν την επίθεση του κεφαλαίου στα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Καλέσαμε τους εργαζόμενους αφού τα νέα μέτρα επηρεάζουν και όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό (εργαζόμενους, αθλητές, κλπ.) να βρεθούν στο δρόμο του αγώνα πλάι στο ΚΚΕ και να μη φοβηθούν, να μην πειστούν για την αναγκαιότητα των μέτρων που επικαλείται η κυβέρνηση. Παράλληλα, μιλήσαμε και για τα προβλήματα του αθλητισμού. Ενός εμπορευματοποιημένου αθλητισμού που στερεί τη δυνατότητα πραγματοποίησής τους από την λαϊκή οικογένεια που έχει ανύπαρκτο τον σχολικό αθλητισμό»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τονίζοντας ότι ανταλλάχθηκαν οι απόψεις των δυο πλευρών για τα προβλήματα του αθλητισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ