Πέμπτη 20 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΛΕΪ ΟΦ
«Κίτρινα» χαμόγελα

«Κίτρινα» χαμόγελα στην 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, στη Σούπερ Λίγκα. ΑΕΚ και Αρης κέρδισαν και εξασφάλισαν τις 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, στην ειδική βαθμολογία. Αποφεύγοντας έτσι την τελευταία θέση και την επίπονη διαδικασία της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ από τα μέσα Ιουλίου. Ταλαιπωρία την οποία θα αναγκαστεί να υποστεί ο Ολυμπιακός.

Στο ΟΑΚΑ έγινε ένας αγώνας ακατάλληλος για καρδιακούς. Τελικά πανηγύρισε η ΑΕΚ που επικράτησε του Ολυμπιακού με 2 - 1(6' Μανωλάς, 53' Μπλάνκο - 10' Παπαδόπουλος). Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι, χωρίς να «πιάσουν» μεγάλη απόδοση, διεκδίκησαν μέχρι τέλους το καλύτερο (γι' αυτούς). Ηταν μια ανοιχτή αναμέτρηση από δύο εμφανώς προβληματικά σύνολα, με χτυπητές αδυναμίες. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια τα πάντα «κρέμονταν από μια κλωστή» και αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες ανατροπής των δεδομένων.

Στο «Κλ. Βικελίδης», παρά τις πολλές απουσίες, ο Αρης επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 3 - 2 (32' Χαβίτο, 62' Κάμπορα πεν. - 11 Μαλεζάς αυτ., 22' Παπάζογλου, 45+ Τσιρίλο πεν.) και κατάφερε να αποφύγει την 4η θέση. Σε αντίθεση με το παιχνίδι της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πετύχει το στόχο τους και δεν είχαν άγχος. Παρ' όλα αυτά προσπάθησαν για το καλύτερο. Ομως οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο και αυτό μέτρησε σημαντικά. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια, που έγιναν εκτός γηπέδου, μεταξύ μερίδας οπαδών του Αρη και αστυνομικών.

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώθηκε ως εξής: ΠΑΟΚ 16β., ΑΕΚ 9β., Αρης 8β. και Ολυμπιακός 8β.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ