Σάββατο 22 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
Οργιο νοθείας και εκφυλισμού

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλλει το όργιο νοθείας και δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, σε ανακοίνωση του, δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει κανένα αποτέλεσμα στη Νομική Αθήνας και περιγράφει τις απίστευτες καταστάσεις εκφυλισμού που εξελίχθησαν, με ευθύνη των παρατάξεων ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ. Οι παρατάξεις αυτές, για τρεις μέρες, επιδόθηκαν σε ένα όργιο εκφυλισμού και νοθείας, που ξεκίνησε απ' την Τετάρτη το βράδυ, όταν ήρθαν στις 1.30 το βράδυ για ν' αρχίσει η καταμέτρηση. Μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης καταμετρήθηκε, μόλις, μία κάλπη και στη συνέχεια διέκοψαν τη διαδικασία μέχρι τις 9 το βράδυ, μεταφέροντας τις κάλπες στη Γραμματεία της Νομικής.

Το βράδυ της Πέμπτης ΔΑΠ και ΕΑΑΚ «αρνήθηκαν να προχωρήσει η διαδικασία», με «άλλοθι ότι ήταν κλειστή η Νομική. Αρχισαν να πηδάνε κάγκελα, να παίρνουν τηλέφωνα καθηγητάδες και κοσμήτορες για να ανοίξει», καταγγέλλει το ΜΑΣ και συνεχίζει: Την ίδια ώρα «οι άλλοι δύο, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τα δικά τους, χωρίς πάντα κανείς τους να παίρνει θέση για να προχωρήσει η διαδικασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα ενώ η ΠΑΣΠ επιδιδόταν σε υβρεολογίες, χουλιγκανισμούς και συνθήματα του τύπου: "Χασίσι και χάπια, ΠΑΣΠΑΡΑ είμαι κομμάτια"». Μετά απ' όλα αυτά «η καταμέτρηση της 2ης κάλπης ξεκίνησε την Παρασκευή 11.00 το πρωί»!

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλλει και νοθεία: «Χαρακτηριστικό, ότι από την καταμέτρηση της 1ης κάλπης προέκυψαν 9 παραπάνω ψηφοδέλτια απ' ό,τι θα έπρεπε», άλλα καμία άλλη παράταξη πλην της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. δε δέχτηκε να ξαναμετρηθούν όλα τα ψηφοδέλτια. Οι υπόλοιποι συμφώνησαν το θέμα θα λυθεί στο τέλος της καταμέτρησης, «δίνοντας χρόνο στους εαυτούς τους να συνεχίσουν τα ανελέητα παζάρια τους. Κι όταν προφανώς οι διαπραγματεύσεις τους έφτασαν σε αδιέξοδο το μεσημέρι της Πέμπτης τη θέση του παζαρέματος πήρε το ξύλο. ΔΑΠίτες από τα ΤΕΦΑΑ, ΠΑΣΠίτες από την ΑΣΟΕΕ και ΕΑΑΚίτες από το Πολυτεχνείο μετέτρεψαν τη Νομική σε αρένα»!

  • Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλλει προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος στο Παιδαγωγικό Δασκάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο. Μια μέρα μετά την επικύρωση του αποτελέσματος, δύο μέλη της Εφορευτικής, απ' την ΠΑΣΠ, ζήτησαν απ' τον εκπρόσωπο της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. να υπογράψει άλλο πρακτικό! Φυσικά η προσπάθειά τους δεν πέρασε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ