Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκλογές σε αδιόριστους και ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 10 του Δεκέμβρη οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιορίστων Εκπαιδευτικών (ΠΕΑΕ). Απευθυνόμενη στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς, η ΕΣΑΚ ΔΕΕ και Συνεργαζόμενοι τονίζει ότι οι εκλογές γίνονται φέτος σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κάτι το οποίο αποδεικνύουν οι μέχρι τώρα εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και η συνεχιζόμενη πολιτική της αδιοριστίας.

  • Κάλεσμα στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να βγάλουν από το τέλμα το σωματείο τους, απευθύνει η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Προοπτική Ιδιωτικών Εκπαιδευτών» (ΑΣΠΙΔΕ), ενόψει των εκλογών, που θα γίνουν στις 9, 10, 11 και 12 Δεκέμβρη για ανάδειξη νέας διοίκησης.

«Η ψηφοφορία θα γίνει στο ξενοδοχείο "Grand Hotel" (Βερανζέρου 10 και Πατησίων) και οι ώρες, κατά τις οποίες οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί μπορούν να προσέρχονται στις κάλπες, είναι οι εξής: Στις 9 και 10 Δεκέμβρη 9.30 π.μ. - 8 μ.μ., ενώ στις 11 και 12 Δεκέμβρη από τις 2 το μεσημέρι μέχρι 8.30 το βράδυ. Τα δικαιολογητικά, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους, είναι αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ