Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΑΙΔΕΙΑ
Αδιόριστοι και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί στις κάλπες

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης προχωρούν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί από την Παρασκευή 9 έως και τη Δευτέρα 12 του Δεκέμβρη. Κάλεσμα να βγάλουν από το τέλμα το σωματείο τους, απευθύνει η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Προοπτική Ιδιωτικών Εκπαιδευτών» (ΑΣΠΙΔΕ), ενόψει των εκλογών και τους καλεί σε μαζική συμμετοχή.

Η ψηφοφορία θα γίνει στο ξενοδοχείο «Grand Hotel» (Βερανζέρου 10 και Πατησίων) και οι ώρες κατά τις οποίες οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί μπορούν να προσέρχονται στις κάλπες είναι οι εξής: Στις 9 και 10 του Δεκέμβρη από 9.30 π.μ. έως 8 μ.μ., ενώ στις 11 και 12 του Δεκέμβρη από τις 2 το μεσημέρι μέχρι 8.30 το βράδυ. Τα δικαιολογητικά, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους, είναι αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας.

  • Σε εκλογές επίσης προχωρούν την Κυριακή 10 του Δεκέμβρη οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιορίστων Εκπαιδευτικών (ΠΕΑΕ). Απευθυνόμενη στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς, η ΕΣΑΚ ΔΕΕ και Συνεργαζόμενοι τονίζει ότι οι εκλογές γίνονται φέτος σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κάτι το οποίο αποδεικνύουν οι μέχρι τώρα εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και η συνεχιζόμενη πολιτική της αδιοριστίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ