Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ

Στα... μάτια κοίταξε ο Ολυμπιακός την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεβίζο στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία ολοκληρώθηκε με 3-2 υπέρ των Ιταλών. Στο Τριέστε, λοιπόν, στο ντεμπούτο τους στο θεσμό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να καταλάβουν πολλά για το ποια μπορεί να είναι η ευρωπαϊκή τους παρουσία φέτος και επίσης ζύγισαν τις δυνάμεις τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σκοπός τους πλέον δεν είναι άλλος από το να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, ενώ παράλληλα να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Παράλληλα, ο Ηρακλής που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, φάνηκε αρκετά φοβισμένος κόντρα στη Ρόμα στην πρώτη του παρουσία στο θεσμό, με αποτέλεσμα να χάσει αμαχητί με 3-0.

Αντίθετα πάντως με τους άνδρες, οι γυναίκες τα έδωσαν όλα για τη νίκη και την πήραν. Οι παίχτριες του Παναθηναϊκού, οι οποίες αντιμετώπισαν την ισπανική Γρανάδα στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησής τους και πήραν τη νίκη με 3-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ