Τρίτη 22 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤ? ΟΜΙΛΟΣ
Κουρασμένοι... πρωταθλητές

Το δεύτερο στραπάτσο των κατόχων του τίτλου Ιταλών και το βήμα πρόκρισης της Παραγουάης ήταν αυτά που ξεχώρισαν στην 2η αγωνιστική του ΣΤ? ομίλου.

  • Με το φάσμα του αποκλεισμού βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη η κάτοχος του τροπαίου Ιταλία αφου οι Ατζούρι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξαν τις αδυναμίες τους με αποτέλεσμα η Ν. Ζηλανδία να αποσπάσει μια ιστορική ισοπαλία 1-1. Αμφότεροι πάντως οι αντίπαλοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Μποάτρες από την Γουατεμάλα και διαμαρτύρονται για δυο καθοριστικές φάσεις. Οι Ιταλοί για το γκολ του Σμελτς στο 7? αφού ήταν σε θέση οφσάιντ και οι Νεοζηλανδοί για το πέναλτι που έδωσε στους Ατζούρι (ανατροπή του Ντε Ρόσι από τον Σμιθ) θεωρώντας το θέατρο του παίκτη των Ιταλών. Από το πέναλτι προήλθε η ισοφάριση με τον Ιακουίντα (29?).
  • Βήμα πρόκρισης έκανε η Παραγουάη που μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ιταλία, η νίκη επί των Σλοβάκων (2-0), (Βέρα 25?, Ριμπέρο 85?) την καθιστά φαβορί ακόμα και για την πρώτη θέση (με δεδομένο και την κακή εικόνα των Ιταλών). Οι «Λατινοαμερικάνοι» κυριάρχησαν πλήρως χωρίς να απειληθούν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παραγουάη 4, Ιταλία 2, Ν. Ζηλανδία 2, Σλοβακία 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ