Τρίτη 22 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΟΜΙΛΟΣ
Ζητούμενο η υπέρβαση

Την υπέρβαση ψάχνουν σήμερα οι παίκτες του Ρεχάγκελ κόντρα στην Αργεντινή
Την υπέρβαση ψάχνουν σήμερα οι παίκτες του Ρεχάγκελ κόντρα στην Αργεντινή
Στον πιο δύσκολο αγώνα του ομίλου, απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί, η Εθνική θα παραταχθεί με στόχο την υπέρβαση. Ελλάδα - Αργεντινή (21.30, ΝΕΤ) αγωνίζονται απόψε με διαφορετικά δεδομένα και ζητούμενα. Η αρμάδα του Μαραντόνα, έχοντας ουσιαστικά προκριθεί, ζητάει το 3 στα 3 και την πρωτιά του ομίλου. Οι «γαλανόλευκοι» να ανατρέψουν τη λογική (ήττα) και να εξασφαλίσουν εισιτήριο (απευθείας ή μέσω κριτηρίων, ανάλογα και με το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης) για τους «16».

Ο Μαραντόνα έχει την άνεση και - όπως ανέφερε - θα πραγματοποιήσει πολλές (ως και 7) αλλαγές. Βέβαια, η... δεύτερη ομάδα της Αργεντινής δεν υπολείπεται σε ποιότητα. «Αναπληρωματικοί» όπως οι Βερόν, Αγκουέρο, Μιλίτο δεν επιτρέπουν υποτίμηση και εφησυχασμούς. Στην Εθνική αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της αντιπάλου και τις δυσκολίες. Δηλώνουν πάντως ότι θα παλέψουν και ό,τι βγει. Ενδεικτικά ο Ρεχάγκελ, ανέφερε: «Ολοι γνωρίζουμε πως η Αργεντινή είναι καλύτερη από εμάς. Είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο έχουμε κάποιες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

ΝΙΓΗΡΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ

Αμφότερες επιθυμούν ήττα της Ελλάδας και το καλύτερο για τον εαυτό τους. Ωστε, όποια το πετύχει, απευθείας ή μέσω των κριτηρίων να βρεθεί στην επόμενη φάση. Ο προπονητής των «γηπεδούχων», Λαρς Λάγερμπακ, ανέφερε: «Το γεγονός ότι έχουμε ελπίδες πρόκρισης μας κρατάει συγκεντρωμένους. Συνεπώς, περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς, ώστε να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε πραγματικά». Από την πλευρά του ο Χου Γιουνγκ Μο, δήλωσε: «Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι για να προκριθούν στους "16", για πρώτη φορά εκτός έδρας».

Η βαθμολογία του ομίλου, είναι: Αργεντινή (5-1) 6, Ν. Κορέα (3-4) 3, Ελλάδα (2-3) 3, Νιγηρία (1-3) 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ