Παρασκευή 25 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΑΝΤΕΣ

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ: «Οι βουλευτές ασφαλώς γνωρίζουν την κρισιμότητα αυτών των νομοσχεδίων. Αλλωστε οι ίδιοι ψήφισαν το περίφημο Μνημόνιο. Γνωρίζουν ότι η ψήφιση των νομοσχεδίων είναι εκ των ων ουκ άνευ για να ισχύει η συμφωνία με την τρόικα και να συνεχιστεί η εκταμίευση των επόμενων δόσεων του δανείου (...) η πιστή εφαρμογή του προγράμματος ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την ομαλή συνέχιση του δανεισμού της χώρας είναι ευθύνη της κυβέρνησης» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ: «Το ΚΚΕ διαπράττει ένα θανάσιμο σφάλμα κλείνοντας τα λιμάνια (...) είναι άλλο πράγμα να μάχεσαι για κάτι καθολικό, που αφορά το σύνολο των εργαζομένων και άλλο να προκαλείς μείζονα κρίση σε μια εξαιρετικά λεπτή και δύσκολη εποχή, πολεμώντας για ζητήματα σοβαρά μεν αλλά τα οποία αφορούν μικρές ομάδες λίγων εργαζομένων» (ο Γ. Τριάντης στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΩΜΟΙ: «Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η στάση του ΚΚΕ που με το περιβόητο ΠΑΜΕ κινείται συχνά στα όρια της νομιμότητας (...) επιμένει σε μια αντιθεσμική συμπεριφορά (...) το ΚΚΕ δεν δικαιούται να αγνοεί τους κανόνες της δημοκρατίας, αλλά πολύ περισσότερο η κυβέρνηση υποχρεούται στην πιστή τους τήρηση» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Η ΡΟΖ ΕΚΔΟΧΗ: «Οι επαναλαμβανόμενες απεργίες στα λιμάνια τσακίζουν εκτός από τα νεύρα μας και τον τουρισμό» (...) «οι Πέμπτες αποκτούν άλλον αέρα και αναδεικνύονται στις πιο hot ημερες για διασκέδαση στο φουλ (...) το Isl.. σταθερό στις αξίες του πρωτοπορεί με τα πάρτυ του και φέτος μετονομάζεται σε Glam... πρόκειται για δυο διαφορετικά happenigs τα οποία δίνουν την αίσθηση ότι πρόκειται για live performance ...» (ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΚΑΙ Η ΒΑΘΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ: «Ρεζίλι διεθνώς έγινε η Ελλάδα εξαιτίας της νέας απεργιακής κινητοποίησης συνδικαλιστών ναυτεργατών» (...) «Γιατί οι άνδρες είναι άπιστοι; Το αιώνιο ερώτημα επανέρχεται, αφορμή ο πρόσφατος χωρισμός του υπουργού Ενέργειας Κρις Χιουν από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Βίκι Πράις για χάρη της κατά μια δεκαετία νεότερής του Καρίνας Τρίμιγχαμ» (και ανάλογα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ