Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Το «Εντός» στις 11/12 (7 μ.μ.), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, θα παρουσιάσει το βιβλίο του Δημήτρη Νικορέτζου «Κόπανος, ο Ρωμηός της Σμύρνης (Το έπος της σατιρικής εφημερίδας του Γ. Ι. Αναστασιάδη)».
  • Ο «Κέδρος» στις 11/12 (8 μ.μ.), στη «Στοά του Βιβλίου», θα παρουσιάσει το νέο ποιητικό βιβλίο του Τίτου Πατρίκιου «Η αντίσταση των γεγονότων».
  • Οι εκδόσεις «Καστανιώτη» θα παρουσιάσουν: 11/12 (12 μ.) στην Παλιά Βουλή τον τόμο «Οι Ελληνες Εβραίοι (Στοιχεία της ιστορίας τους μέσα από διπλωματικά και ιστορικά έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών)», σε επιμέλεια της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του ΥΠΕΞ και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την ίδια ημέρα, στον «Ιωνικό Σύνδεσμο» (Λ. Ηρακλείου 251, Ν. Ιωνία), το βιβλίο του σκηνοθέτη Γιώργου Μιχαηλίδη «Η μύηση (της επανάστασης, της μοναξιάς και της λαγνείας)». Στις 13/12 (8.15 μ.μ.) στο Μουσείο Μπενάκη το βιβλίο της Φωτεινής Τσαλίκογλου «Εγώ, η Μάρθα Φρόυντ».
  • Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, στις 12/12 (8 μ.μ.), στο Ιδρυμα Γουλανδρή - Χορν (Μάρκου Αυριλίου 5 πλ. Αέρηδων), θα παρουσιάσουν το λεύκωμα «Στέλιος Αναστασιάδης», αφιέρωμα στο έργο του εικαστικού καλλιτέχνη, με κείμενα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκου Χατζηνικολάου.
  • Ο «Πατάκης» (Ακαδημίας 65), στις 11/12 (7 μ.μ.), θα παρουσιάσει τη σειρά παιδικών βιβλίων της Μάρως Λοΐζου «Το θαύμα του κόσμου». Στις 13/12 (10.30 μ.μ.), το βιβλίο της Βάσως Ψαράκη «Ο μάγος Αλμπραντρά και το σοφό βιβλίο της Σουμουτού».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ