Σάββατο 17 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Ψήφισμα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

Τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, τα χειρότερα που έχει γνωρίσει ο τόπος τα τελευταία 40 χρόνια, καταγγέλλει το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας με ψήφισμα που εξέδωσε στην τελευταία του συνεδρίαση.

Τα βάρβαρα αυτά μέτρα, σημειώνεται στο ψήφισμα, που στραπατσάρουν κάθε έννοια ζωής και ανθρωπιάς μέσα στη λαϊκή οικογένεια, συνοδεύονται από μια ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια σε όσους αμφισβητούν το μνημόνιο και την πολιτική που το επιβάλλει. Μια επίθεση που χαρακτηρίζεται από έντονο αποπροσανατολισμό, συκοφάντηση, απροκάλυπτη προβοκάτσια, γκεμπελισμό και στόχο έχει να ποινικοποιήσει κάθε φωνή, κάθε ιδεολογία που αντιπαλεύει τη βαρβαρότητα κυβέρνησης - τρόικας - ΝΔ - ΛΑΟΣ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστική απάντηση, χωρίς ημερομηνία λήξης, «που θα ανοίγεται στους δρόμους του αγώνα στην κάθε γειτονιά, όπου ζουν και αναπνέουν οι εργαζόμενοι, με στόχο την ανατροπή των μέτρων μέσα από τη ριζική ανατροπή του συσχετισμού των δυνάμεων. Απάντηση που θα συμβάλλει στη ριζοσπαστικοποίηση και πολιτικοποίηση των αγώνων με στόχο την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, τα σύγχρονα δικαιώματά μας στη ζωή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ