Τετάρτη 21 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Πάει Αυστραλία

Δύο βδομάδες διήρκεσε η παραμονή της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και μετά και το φιλικό με την Χαποέλ Μπεερσεβά, η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Παίκτες και προπονητικό επιτελείο αναχώρησαν χτες το πρωί από το προπονητικό κέντρο με προορισμό το Μόναχο, όπου τους περίμενε αεροπλάνο για Αθήνα.

Η επιστροφή στη χώρα μας, όμως, θα είναι εξαιρετικά σύντομη. Την Πέμπτη η αποστολή της Ενωσης θα βρεθεί ξανά στον αέρα, αυτή τη φορά με προορισμό την Αυστραλία. Ως γνωστόν, η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε ένα φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Σίδνεϊ FC, με τη συμμετοχή και των Ρέιντζερς, Μπλάκμπερν.

Η καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων για την παραχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ, οδήγησε την ΠΑΕ Πανιώνιος χτες στην απόφαση να "σφραγίσει" επιταγές ύψους 500.000 ευρώ.

Τα χρήματα αφορούν δόσεις για τη μεταγραφή του γαλλοαλγερινού επιθετικού στο «Δικέφαλο» τα οποία θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί και ουσιαστικά με την κίνηση αυτή οι Νεοσμυρνιώτες θέλησαν να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα.

Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται καθησυχαστικοί και τονίζουν ότι το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί μέχρι σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ