Τετάρτη 21 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Αντίπαλος ο... χρόνος

Σε μία «περίεργη» στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τους φιλάθλους του να ανησυχούν για την εικόνα της ομάδας λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Αγιαξ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, «βγήκε μπροστά» και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μπαντ Μπρουκενάου, όπου βρίσκεται η ομάδα για την προετοιμασία της, μίλησε σχεδόν για όλα.

Ο Ζαγοράκης τόνισε πως ο χρόνος είναι βασικός αντίπαλος της ομάδας, αλλά θεωρεί ότι αυτή θα βρει το δρόμο της.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» είπε:

Για την πορεία της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο: «Ηταν επιτυχημένη αγωνιστικά γιατί η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά των πλέι οφ. Είχαμε, βέβαια, και δύο αποτυχίες, μία στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο Κύπελλο.

Και ειδικότερα ο αποκλεισμός από τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μας στοίχισε, αφού είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί ένα άνοιγμα της τάξης περίπου των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Προκειμένου, βέβαια, να κάνεις ανταγωνιστική μια ομάδα, θα πρέπει να τη δυναμώσεις και να κάνεις και μια υπέρβαση στο μπάτζετ.

Από τη στιγμή που είχαμε μπροστά μας την πρόκληση της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν επρόκειτο να αφήσουμε την ομάδα γυμνή».

Τέλος, ο Ζαγοράκης υπεραμύνθηκε της επιλογής Μπερέτα επισημαίνοντας ότι είναι έμπειρος τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ