Τετάρτη 21 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διαφορά στο οικονομικό

Ολοκληρώθηκε το μαραθώνιο ραντεβού του Κομινάκη με τους μάνατζερ του Ριέρα χωρίς να υπάρξει συμφωνία, αφού οι εκπρόσωποι του παίκτη ζητάνε υπερβολικά ποσά για τον πελάτη τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, η οποία θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί.

Ο Ανχελ Καστέλ με τους συνεργάτες του ήρθαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα και έπιασαν αμέσως δουλειά. Από το πρωί ήταν σε συζητήσεις με τον Σωκράτη Κομινάκη αλλά παρά την επιθυμία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού να κλείσει θετικά το θέμα, οι απαιτήσεις των μάνατζερ κρίθηκαν υπερβολικές και παράλογες.

Οι δύο πλευρές έδωσαν νέο ραντεβού, με πιθανότατο τόπο συνάντησης στα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί όπου θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό δεν είναι μικρή καθώς οι μάνατζερ του Ριέρα ζήτησαν υπερβολικά πράγματα από τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δε θα εγκαταλείψουν εύκολα την υπόθεση.

Αν και η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό φαντάζει ικανή να χαλάσει τη μεταγραφή, στο μεγάλο λιμάνι είναι αισιόδοξοι πως ο... πόλεμος θα κριθεί στην τελευταία «μάχη». Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα υπάρξουν υποχωρήσεις από την πλευρά του παίκτη και οι απαιτήσεις του θα φτάσουν σε λογικά πλαίσια ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ