Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Εχουν συναίσθηση;

Αυτές τις μέρες διεξήχθη στη Βαρκελώνη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Η ΕΤ-1 η οποία είχε αναλάβει την μετάδοση των αγώνων είχε μια φαεινή ιδέα:

Για να διαφημίσει το πρόγραμμά της και προφανώς για να τονώσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων θεατών φρόντισε να προβεί και σε κάποιες ενέσεις «πατριωτισμού». Ετσι λοιπόν, την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, είδαμε να προβάλεται από τις οθόνες μας ένα σχεδόν πεντάλεπτο διαφημιστικό σποτ με εικόνες από παλιότερους αγώνες όπου καταγράφονταν οι επιδόσεις και τα επινίκεια Ελλήνων αθλητών.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι από αυτό το διαφημιστικό παρέλασαν μεταξύ άλλων και όλοι οι εγχώριοι οι ενεχόμενοι στην υπόθεση ντόπα! Λες δηλαδή και δε συνέβη τίποτα όλα αυτά τα χρόνια, λες και το ξεφτιλίκι των Ολυμπιακών Αγώνων (και σε αυτόν τον τομέα) δεν υπήρξε ποτέ, λες και τα καραγκιοζιλίκια, οι απάτες, τα «μαστουρωμένα» ρεκόρ δεν έγιναν ποτέ!

Οι «κύριοι» της ΕΡΤ στον κόσμο τους! Τον κόσμο του φτιασιδώματος, του αμοραλισμού και του «μετά από 5 - 10 χρόνια ποιος θα θυμάται»!

Μοντέλο «δημόσιας» τηλεόρασης να σου πετύχει! Εχουν συναίσθηση τι κάνουν οι άνθρωποι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ