Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιμένει ιταλικά

Στην ιταλική αγορά στρέφεται ο Αλμπέρτο Μπιγκόν
Στην ιταλική αγορά στρέφεται ο Αλμπέρτο Μπιγκόν
Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό καθώς μέσα στις επόμενες μέρες, όπως είχε τονίσει και ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης, αναμένεται να γίνει και η δεύτερη μετακίνηση ποδοσφαιριστή στο «λιμάνι». Μετά τον Λάμπρο Χούτο, που ήρθε από την Ιταλία, άλλος ένας αθλητής από τη γειτονική χώρα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα. Βέβαια ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μπιγκόν, από ό,τι φαίνεται έχει εμπιστοσύνη στην ιταλική αγορά, αφού το βλέμμα του είναι συνεχώς εκεί.

Από τα τρία ονόματα που ακούγονται το πιο πιθανό μεταγγραφικό απόκτημα θα είναι ο Τζιανλούκα Κολονέλο που αγωνίζεται με τα χρώματα της Λέτσε. Ο 26χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί στη Σαμπντόρια, στην Περούτζια και στην Πεσκάρα. Στην ιταλική ομάδα αγωνίζεται ως βασικός. Τα άλλα δύο ονόματα που διέρρευσαν μεταξύ των υποψήφιων να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό είναι ο 30χρονος Πάολο Τραμετζάνι της Τότεναμ και ο 28χρονος Φραντσέσκο Κολονέζε της Ιντερ.

Εκτός όλων αυτών, φήμες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στα πλάνα τους και την προσπάθεια για την απόκτηση του Βασίλη Τσάρτα από τη Σεβίλλη με σκοπό την ανταλλαγή του Ελληνα άσου με τον Ζλάτκο Ζάχοβιτς. Στο παιχνίδι όμως για τον Τσάρτα έχουν μπει πολλές ομάδες, όπως και η Αστον Βίλα που είναι διατεθειμένη να δώσει 3 δισ. για την απόκτησή του.

  • Το πέναλτι που δόθηκε στον Γιαννακόπουλο στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ιωνικό στη Νεάπολη σχολίασε ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αντίδραση. Δηλαδή, όταν ένας παίκτης περνάει τον τερματοφύλακα, είναι σε προφανή θέση για γκολ και ανατρέπεται από πίσω δεν είναι πέναλτι; Ποιο είναι δηλαδή το πέναλτι; Δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσος θόρυβος. Δηλαδή, τι πιστεύουν, ότι ήθελα να κάνω πιο δραματικό το παιχνίδι και δεν έβαλα το γκολ για να πάρω το πέναλτι;».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ