Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-1
«Καθάρισε» ο Κυζερίδης

Με δύο κεφαλιές - γκολ του Κυζερίδη (27' και 77'), ο Αρης πέρασε και το εμπόδιο του Πανηλειακού κερδίζοντας με 2-1 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, με περίσσιο θάρρος και αποφασιστικότητα ανέτρεψαν το 0-1, πήραν τη νίκη και πλέον «βλέπουν» Ευρώπη. Εκτός από τα δύο γκολ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Αυτή η νίκη έστειλε τους «κίτρινους» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με 22 βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο (με τον Ηρακλή) που είχε αναβληθεί και που θα διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Από την άλλη ο Πανηλειακός, αν και προηγήθηκε στο σκορ δεν μπόρεσε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, καθώς στο δεύτερο μέρος φάνηκε η κούραση αλλά και η απειρία των παικτών της ομάδας του Πύργου. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Φερεκίδης, στο 23', αν και αμφισβητήθηκε έντονα υποστηρίζοντας πως ο παίκτης πήρε την μπάλα με το χέρι. Από την άλλη, στο 85' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Ζιάκα από τον Μαλλούς.

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Γεωργιάδης, Λουμπούτης, Μαλλούς, Κούτσης, Παπαδόπουλος, Ναγκόλι, Κυζερίδης (90' Χριστοδούλου), Λιολίδης (85' Κατσιαρός), Ραντόισιτς, Μπατίστα (53' Αγαθοκλέους).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γεωργίου, Φερεκίδης, Ουζουνίδης, Τασιόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αλμανίδης, Κόλτζος, Γκώνιας (66' Τάτσης), Ζιάκας, Λούκιτς (83' Ροζάλες), Μοσχογιάννης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ