Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΙΦΑ
Επιμένει ο Μπλάτερ

Ο Σεπ Μπλάτερ επιστέφει... Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σε σχόλιο του στο επίσημο έντυπο της ΦΙΦΑ έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα σχετικά με τη διεξαγωγή του παγκόσμιου κυπέλλου ανά διετία. Ο Ελβετός πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τονίζει ότι «αν κάποτε καταφέρναμε να προχωρήσουμε σε εναρμονισμό του προγράμματος, τότε θα υποστήριζα ξανά αυτήν την ιδέα» και συνεχίζει τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τις τοπικές συνομοσπονδίες στον καταρτισμό του προγράμματος για τους προκριματικούς του μουντιάλ του 2002.

Με αυτό το σχόλιο δύο πρακτορεία, το «Ρόιτερ» και το «Ασοσιέιτεντ Πρες» ερμηνεύουν αλλιώς τα λεγόμενά του. Ενώ λοιπόν το πρακτορείο «Ρόιτερ» ερμηνεύει ως υποχωρητική τη στάση του Μπλάτερ, το δεύτερο κρίνει ότι ουσιαστικά ο Ελβετός... αντεπιτίθεται, εξακολουθώντας να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη πρόταση, την οποία ο ίδιος είχε υποβάλει πριν από περίπου ένα χρόνο, σε μια συνέντευξή του.

Πάντως ο Μπλάτερ σίγουρα παραμένει πιστός στην ιδέα του, αλλά χρειάζεται η συνεργασία των τοπικών ομοσπονδιών προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να «αντέξουν» το δύσκολο πρόγραμμα όλων αυτών των αγώνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ