Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Αρχισε η ανανέωση

Η «νέα εποχή» στην Εθνική, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σάντος, ξεκίνησε και τυπικά. Ο Πορτογάλος επέλεξε - για το φιλικό με τη Σερβία (11/8, Βελιγράδι), όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του - 3 νέα πρόσωπα, ενώ επαναφέρει και έναν παλιό γνώριμο. Για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν οι Στέργος Μαρίνος, Σάββας Γκέντσογλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ μετά από περίπου δυόμισι χρόνια στην Εθνική ξαναβρίσκεται ο Παντελής Καφές. Από τους «μουντιαλικούς» δεν κλήθηκαν (αναμενόμενα) οι τραυματίες Χαλκιάς, Πατσατζόγλου και επίσης οι Μόρας, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Πρίττας, Καπετάνος, Χαριστέας. Στην αποστολή συμπεριελήφθηκαν ακόμα οι Σηφάκης, Τζόρβας, Κυργιάκος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βύντρα, Καραγκούνης, Νίνης, Τοροσίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.

Την ίδια μέρα (Τετάρτη) η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει σε φιλικό το αντίστοιχο συγκρότημα Ελβετίας. Στην πόλη Βίντερτουρ ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γ. Γεωργιάδης, επέλεξε να έχει μαζί τους Κυριάκο Παπαδόπουλο (Σάλκε), Δημήτρη Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Γιάννη Φετφατζίδη (Ολυμπιακός), Γιώργο Κατσικογιάννη (Ολυμπιακός), Κώστα Μανωλά (ΑΕΚ), Βασίλη Αποστολόπουλο (Ατρόμητος), Θανάση Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Στέφανο Αθανασιάδη (ΠΑΟΚ), Βασίλη Κουτσιανικούλη (ΠΑΟΚ), Ελίνι Δημούτσο (Παναθηναϊκός), Γιώργο Ιωαννίδη (Παναθηναϊκός), Δημήτρη Γιάντση (Κέρκυρα), Λεωνίδα Αργυρόπουλο (Αστέρας Τρίπολης), Γιάννη Σκόνδρα (Ατρόμητος), Δημήτρη Σιόβα (Πανιώνιος), Τάσο Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Κυριάκο Στρατηλάτη (Λεβαδειακός), Στέργιο Γιακουμή (Αγροτικός Αστέρας).

  • Η ΕΠΟ έστειλε το φάκελο υποψηφιότητας για την οργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (U-19) 2012 στην Πιερία, στην Ημαθία και στη Θεσσαλονίκη. Η ανάθεση του τουρνουά θα ανακοινωθεί από την UEFA τον προσεχή Οκτώβρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ