Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στη Μακάμπι ο «Σόφο»

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ισραηλινής ομάδας, με επικεφαλής τον Σιμόν Μιζράχι, ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου βρίσκεται η Εθνική ομάδα για φιλικά παιχνίδια, και παρόντος του εκπροσώπου του Ελληνα σέντερ Σοφοκλή Σχορτσιανίτη επισημοποίησε την προφορική συμφωνία.

Ο 25χρονος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο για δύο σεζόν και δήλωσε σχετικά: «Αποφάσισα να μη συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και αναζητούσα μια σπουδαία ομάδα. Η Μακάμπι ήταν μία τέτοια επιλογή και είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ εκεί. Ξέρω για την παράδοση, τους φιλάθλους, τους τίτλους. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω το όνομα της Μακάμπι».

  • Ο Ράσο Νεστέροβιτς είναι από χτες και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια. Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή στο σάιτ της ομάδας τη συμφωνία με τον Σλοβένο σέντερ, ο οποίος επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στην Ευρώπη, έχοντας στην τροπαιοθήκη του ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ και μερικές σούπερ χρονιές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Νεστέροβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Αισθάνομαι υπέροχα που επιστρέφω στην Ευρώπη και πόσο μάλλον σε μια μεγάλη ομάδα που θέλει να κερδίζει τρόπαια. Γι' αυτό άλλωστε επιστρέφω». Ο «Ράσο» αποτελεί την τρίτη φετινή προσθήκη στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ