Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 0
Αποκλεισμός με συνέπειες...

Κατώτερος του αναμενομένου ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβιβ με 1-0 και αποχαιρέτησε το θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Εντβαν Λίνεν μπήκε με παθητικό ρόλο στο ματς, δεν είχε ευκαιρίες, ούτε και οι Ισραηλινοί, και αυτό το τέμπο τον παγίδεψε αφού στο 42' λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου δέχτηκε απρόσμενο γκολ από αδράνεια της άμυνας με κεφαλιά του Κολαούτι. Στην επανάληψη το μόνο που πέτυχαν οι Πειραιώτες ήταν να έχουν μια φλύαρη υπεροχή με δυο ευκαιρίες με τους Ντιόγκο και Ντουντού. Η διαχείριση του παιχνιδιού από τον Λίνεν δεν ήταν σωστή (σ.σ. είναι πλέον υπό αμφισβήτηση) αφού έδειξε ότι μάλλον φοβήθηκε τον αντίπαλο, ενώ στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση είπε ότι ήρθε στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του ματς αποβλήθηκε ο Ντιόγκο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λίνεν δήλωσε: «Δεν παίξαμε καλά και το πληρώσαμε ακριβά. Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθούμε ενόψει του πρωταθλήματος».

ΜΑΚΑΜΠΙ: Στράουμπερ, Σαμπάν, Νιβάλντο, Μεντουναγίν, Ιτζάκι (70' Αμιντορ), Ζιβ, Γκαφνί, Σιντίμπε, Γιεϊνί, Κολαούτι (68' Μπουζάγκο), Στρουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μοντέστο (46' Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Οσκαρ, Ντούντου, Ντιόγκο, Ζαϊρί (60' Ιμπαγάσα), Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μαρέσκα (70' Μήτρογλου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ