Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ χτες, η αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης του Β. Σαραλιώτη, του ενός από τους ειδικούς φρουρούς που κατηγορείται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αμφισσας.Ο τρίτος συνήγορος υπεράσπισης Γ. Αλετράς, στην αγόρευσή του εκτός από την υπεράσπιση του Β. Σαραλιώτη, μίλησε και για τον Επ.Κορκονέα, τον συνάδερφό του, λέγοντας ότι «κατά τη γνώμη του η πράξη του Κορκονέα (σ.σ. η δολοφονία του 15χρονου) είναι ενσυνείδητη αμέλεια κι όχι ενδεχόμενος δόλος».

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο χώρο του Λευκού Πύργου και πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χτες αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν συνέπεια των περικοπών των επιδομάτων, για τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και τα ασφυκτικά γεμάτα με κρατούμενους αστυνομικά τμήματα. Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν για τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στους πυροσβεστικούς σταθμούς αφού υπάρχει 40% λιγότερο προσωπικό από εκείνο που προβλέπει το οργανόγραμμα. Σύντομο χαιρετισμό προς τους συγκεντρωμένους απηύθυνε η βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου.

ΓΙΑ ΤΗΝ 1η Οκτώβρη ορίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για το λεγόμενο «συνδικάτο του εγκλήματος», στο οποίο αποδίδεται και η απαγωγή του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου. Η δίκη ενδέχεται να διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας στην ειδική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ