Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τον ενοχλούν οι αφίσες του ΚΚΕ

«Πάγια διαταγή», ώστε καθημερινά, τα συνεργεία του δήμου να κατεβάζουν τα πανό και τις αφίσες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν εκδώσει ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας και ο αντιδήμαρχος Γ. Παπαγεωργίου. Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση της Κοζάνης, υπογραμμίζοντας ότι «ιδιαίτερα φαίνεται τους ενόχλησε η προπαγάνδιση της πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ την Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα».

«Τους καταγγέλλουμε για παρεμπόδιση της διάδοσης των ιδεών. Αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα που βασανίζουν τους δημότες, την ανεργία, την ακρίβεια, τη φτώχεια που μαστίζει τις λαϊκές οικογένειες λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, την έλλειψη παιδικών σταθμών, την κατεδάφιση της δημόσιας Υγείας, επιδίδονται σε κυνήγι αφισών και πανό του ΚΚΕ.

Η διάδοση των ιδεών που παλεύει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν έχουν καμιά σχέση με την εμπορική αφίσα και τη διαφήμιση, όπου ο δήμος δείχνει την ανοχή του και τη στήριξή του. Δηλώνουμε πως τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας σταματήσουν από το δικαίωμα να προπαγανδίζουμε και να διακινούμε τις θέσεις μας στο λαό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Κομματική Οργάνωση της Κοζάνης του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτήν την πρακτική, που περιορίζει το συνταγματικό δικαίωμα της διάδοσης των ιδεών. Τους καλεί να πάρουν μαζικά μέρος στην πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Τετάρτη 22 του Σεπτέμβρη στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ