Τρίτη 5 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Νέες απολύσεις στο ΔΟΛ

Σε νέες απολύσεις εργαζόμενων διοικητικών υπαλλήλων προχώρησε χτες η εργοδοσία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, χτες απολύθηκαν περίπου 30 εργαζόμενοι, ενώ την προηγούμενη βδομάδα το δρόμο της εξόδου είδαν ακόμη περίπου 15 διοικητικοί υπάλληλοι.

Tο ΔΣ της ΕΠΗΕΑ (διοικητικοί υπάλληλοι), μετά τις αναίτιες απολύσεις στο ΔΟΛ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων και το σταμάτημα των απολύσεων και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται. Παράλληλα, χτες το μεσημέρι, με την ανακοίνωση των απολύσεων πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση στο ΔΟΛ όπου οι εργαζόμενοι δήλωσαν την έντονη ανησυχία τους και την ανασφάλειά τους για το αύριο, αφού καθημερινά ζουν με το φόβο της απόλυσης, εκφράζοντας συγχρόνως τη διάθεσή τους να προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποίησης.

  • Στο μεταξύ, χτες χωρίς ενημερωτικό πρόγραμμα και δελτία ειδήσεων βγήκε στον «αέρα» το πρόγραμμα της ΕΤ-1, ΝΕΤ και ΕΤ-3. Οι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων (δημοσιογράφοι, διοικητικό προσωπικό και τεχνικοί) της ΕΡΤ συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΣΥ, αντιδρώντας στη μη υπογραφή ΣΣΕ για το 2009.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ