Κυριακή 10 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λασπολογούν και συκοφαντούν τον υποψήφιο δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Τη βρώμικη προσπάθεια των τριών υποψηφίων δημάρχων του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αχαρνών (Μενίδι) στην Αττική, που έχουν εξαπολύσει τα «παπαγαλάκια τους» να λασπολογούν, επιχειρώντας να συκοφαντήσουν τον υποψήφιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», γιατρό στο ΙΚΑ Μενιδίου Βασίλη Τοπαλιανίδη, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Μενιδίου του ΚΚΕ. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τη στιγμή που κυβέρνηση και κεφάλαιο οδηγούν τον κόσμο στην εξαθλίωση, οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αχαρνών, Φωτιάδης, Ντούρος, Κασσαβός, επιδίδονται σε βρώμικο πόλεμο μεταξύ τους, βγάζοντας στη φόρα ο ένας τα άπλυτα του άλλου, για να αποπροσανατολίσουν και να κρύψουν τη συνενοχή τους σ' αυτήν τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

Δε σταματούν εδώ. Αυτοί που είναι μέσα στο βούρκο προσπαθούν να λερώσουν και άλλους.

Αξιοποιούν ρεπορτάζ που προφανώς οι ίδιοι διοχέτευσαν και πρόβαλε ο "ΑΛΤΕΡ" στο δελτίο ειδήσεων των 8.00 μ.μ. την Τετράρτη 6/10/2010 "...για γιατρό υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Αχαρνών που διώκεται για παράνομη και κατευθυνόμενη συνταγογράφηση...".

Αποσιωπούν σκόπιμα το όνομα του γιατρού που εγκαλείται, προκειμένου να σπείρουν συγχύσεις στους ψηφοφόρους, αφού στο Δήμο Αχαρνών σε αυτές τις εκλογές είναι δύο γιατροί υποψήφιοι δήμαρχοι. Μάλιστα, έπεσε στην αντίληψή μας ότι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ έχουν εξαπολύσει τα "παπαγαλάκια τους", τα οποία λασπολογούν επιχειρώντας να συκοφαντήσουν τον υποψήφιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", γιατρό στο ΙΚΑ Μενιδίου Βασίλη Τοπαλιανίδη.

Βρίσκονται σε πανικό, μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου από τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει η κυβέρνησή τους. Φοβούνται την πολιτική αντιπαράθεση, γιατί ξέρουν ότι θα αποκαλυφθεί το ποιος είναι με ποιον και ποια συμφέροντα υπερασπίζεται. Ανησυχούν από την απήχηση που βρίσκουν πλατιά στους κατοίκους του Μενιδίου οι θέσεις του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Να είναι σίγουροι ότι η "Λαϊκή Συσπείρωση" και ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τοπαλιανίδης δε θα σταματήσουν να κάνουν αυτό που φοβούνται περισσότερο, να αγωνίζονται για την ένταξη των εργαζομένων στην οργανωμένη πάλη. Θα αποκαλύπτουν συνεχώς ότι οι δρόμοι ανάπτυξης είναι δύο: με τα μονοπώλια ή με το λαό. Θα καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν αυτό που δικαιούνται, τον πλούτο που παράγουν και τους τον κλέβουν».

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βασίλης Τοπαλιανίδης, με επιστολή που έστειλε στον διευθυντή του «ΑΛΤΕΡ» Ν. Χατζηνικολάου, στον διευθυντή ειδήσεων Κ. Σφαέλο και στον Γ.Αυτιά, που επανέλαβε το ίδιο ακριβώς ρεπορτάζ, ζητά από το κανάλι να επανορθώσει, διευκρινίζοντας για ποιον γιατρό υποψήφιο δήμαρχο έκαναν λόγο. Αλήθεια, κ. Χατζηνικολάου, αν π.χ. γράφαμε ότι ένας από τους δύο παρουσιαστές δελτίων του «ΑΛΤΕΡ» κάνουν σκόπιμα «στημένα ρεπορτάζ», χωρίς να πούμε ονόματα, αμέσως δε θα δημιουργούσαμε συνειρμούς ότι πρόκειται είτε για τον Ν. Χατζηνικολάου, είτε για τον Α. Παυλόπουλο;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ