Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Να καταδικαστούν με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» περιόδευσε ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ

Να μετατρέψουν το θυμό και την αγανάκτησή τους για την άσχημη κατάσταση που ζουν ως αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής, σε ψήφο - μήνυμα στην κυβέρνηση και τα κόμματα του δικομματισμού και της πλουτοκρατίας, στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σε ψήφο ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσε χτες τους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Σωτηρία» ο Σπύρος Χαλβατζής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Ο Σπ. Χαλβατζής έκανε περιοδεία για περισσότερες από τρεις ώρες στο νοσοκομείο και μίλησε με τους εργαζόμενους σε όλα σχεδόν τα τμήματα και τις κλινικές. Οι εργαζόμενοι εξέφραζαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία και γενικότερα για τα λαϊκά στρώματα, τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού σε όλους τους κλάδους, τις ιδιωτικοποιήσεις, ακόμα και την έλλειψη υλικών όπως βαμβάκι και σύριγγες, ως αποτέλεσμα της πολιτικής των περικοπών και των εκβιασμών των προμηθευτών των νοσοκομείων. Το νοσοκομείο αντιμετώπισε προβλήματα και μετά την προχτεσινή νεροποντή, αφού πλημμύρισε χώρος μπροστά απ' το χειρουργικό τομέα και και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να γίνει άντληση υδάτων.

Ο Σπ. Χαλβατζής κάλεσε τους εργαζόμενους να αντιπαλέψουν και με την ψήφο τους στις εκλογές για την τοπική διοίκηση την πολιτική που ρίχνει το βάρος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στις πλάτες των εργαζομένων, την πολιτική που μετατρέπει την Υγεία σε εμπόρευμα και τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις, που αφήνει άνεργους, ανασφάλιστους και μετανάστες εκτός των νοσοκομείων αν δεν έχουν αν πληρώσουν. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όλο το υγειονομικό προσωπικό πρέπει να δώσουν απάντηση στην επίθεση που δέχεται η Υγεία, να αποτελέσει και η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, συνολικά στην Υγεία, κριτήριο ψήφου, επισήμανε ο Σπ. Χαλβατζής. Κάλεσε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια και τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για να μπορούν από καλύτερες θέσεις να παλέψουν για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ