Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Βάζουν εμπόδια στη μετακίνηση φοιτητών

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ, με αφορμή απόφαση του ΔΣ του ΤΕΙ Λάρισας

Να μην αναστείλει τα μαθήματα για χτες και μεθαύριο Δευτέρα, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΙ Λάρισας, με αποτέλεσμα αρκετοί σπουδαστές να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τη μετακίνησή τους για να ψηφίσουν. Την απόφαση καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι με τη στάση αυτή, ένα μεγάλο κομμάτι σπουδαστών αποτρέπεται να πάει να ψηφίσει, με τον «εκβιασμό» ότι θα χαθούν εργαστήρια και μαθήματα εξαμήνου.

«Αυτοί - τονίζει - που έχουν ευθύνη για αυτή την κατάσταση, που έχουν ενεργό ρόλο στην υποβάθμιση των σχολών, κόπτονται για να μην χαθούν τα μαθήματα των σπουδαστών και μείνουν πίσω. Είναι απάτη και ψέμα. Στην πραγματικότητα θέλουν τη νεολαία στο περιθώριο να μην αναδειχτούν οι πραγματικές ευθύνες και υπεύθυνοι».

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωσή της η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ σημειώνει ότι «βολεύει πολύ το σύστημα η αποχή και μάλιστα καλλιεργείται έντεχνα από μεγαλοεκδότες, δημοσιογράφους παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Θέλουν να σπείρουν την απογοήτευση και τη μοιρολατρία, θέλουν το λαό στη γωνία».

Και καταλήγει: «Κάθε σπουδαστής και κάθε λαϊκή οικογένεια, να δώσουν απάντηση μπροστά στη νέα λαίλαπα που ετοιμάζουν, γιατί έχουν στήριγμα, την αποφασιστική αλλαγή του συσχετισμού δύναμης, την ενίσχυση του ΚΚΕ, τη στράτευση μαζί του, τη λαϊκή συμμαχία που θα απόκρουση την επίθεση και ταυτόχρονα θα αντεπιτεθεί για να νικήσει. Καλούμε κάθε νέο και νέα να δώσουν ηχηρή απάντηση στους εκπροσώπους της ΕΕ και του ΔΝΤ, στην κυβέρνηση, που σε εμπαίζουν λέγοντας ότι στηρίζεις τη σφαγή των δικαιωμάτων σου. Η ψήφος υπέρ του ΚΚΕ θα βοηθήσει στους αγώνες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ