Σάββατο 6 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Θεοφίλης Γεώργιος

Εμπορος - υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νεμέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

«Mε τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Νεμέας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Μπουλουγουρά.

Στη Νεμέα παράγονται ποιοτικά και φημισμένα αγροτικά προϊόντα, που σήμερα ακόμα πιο πολύ από παλιότερα τα εκμεταλλεύονται οι μεγαλέμποροι και οι πολυεθνικές. Τα λαϊκά στρώματα, οι μικροί και μεσαίοι αγρότες της Νεμέας χρειάζεται να μπουν στον αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική.

Η στήριξη του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Νεμέας αποτελεί ένδειξη αξιοπρέπειας και σεβασμού της αξίας και της τιμής των δικαιωμάτων του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου, ως εργαζόμενου, γονέα, αγρότη, συνταξιούχου, που καθημερινά παραβιάζονται θεμελιώδη δικαιώματά του.

Να αντισταθούμε, να αντιδράσουμε στις πολιτικές που προσπαθούν να εξοντώσουν τον αυτοαπασχολούμενο, τον αγρότη, το μικρομεσαίο. Για να μην απολογηθούμε στα παιδιά μας για συγκατάθεση και ηττοπάθεια απέναντι στην υποκρισία και παραπλάνηση αυτών που μας κυβερνούν.

Δε δίνουμε υποσχέσεις, ούτε κάνουμε μυστικές συμφωνίες, όλοι είμαστε απαραίτητοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ