Κυριακή 7 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Να σπάσουν οι εκβιασμοί της τελευταίας ώρας

Από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Πειραιά ολοκλήρωσε χτες την προεκλογική της δραστηριότητα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Με χειροκροτήματα και μια ανθοδέσμη, υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μέλη, οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ υποδέχτηκαν χτες το μεσημέρι στον Πειραιά την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος. Η Αλέκα Παπαρήγα έκλεισε την προεκλογική της δραστηριότητα με επίσκεψη στο περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στην πλατεία Κοραή.

Η συζήτηση κύλισε στους ρυθμούς της επικαιρότητας, καθώς δεν έμεινε ασχολίαστη η προσπάθεια των ΜΜΕ, και κύρια της κρατικής τηλεόρασης, να επηρεάσουν τη λαϊκή ψήφο. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά το παράδειγμα της κρατικής ΝΕΤ, η οποία έστησε χτες το πρωί πάνελ με δημοσιογράφους των αστικών ΜΜΕ και επικοινωνιολόγους, όπως ο κ. Σεφερτζής, σύμβουλος του πρωθυπουργού, για να αναπαραγάγουν όλοι με ένα στόμα τα ψευτοδιλήμματα της κυβέρνησης και του Γ. Παπανδρέου, ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος πέρα από το μνημόνιο, ότι η εναλλακτική που διαθέτει σήμερα ο λαός περιορίζεται ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Ο λαός να φτάσει παλικαρίσια μέχρι την κάλπη, με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο χέρι, να καταδικάσει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και τα αναχώματά τους, να ενισχύσει τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ σε δήμους και περιφέρειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ