Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΜΑΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Να μην αναχωρήσει το 645 ΜΤΠ για το Κόσσοβο

Συγκέντρωση αύριο έξω από το στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη

Συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη στην Ξάνθη διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, το ΜΑΣ και η Επιτροπή Ειρήνης Ξάνθης αύριο Πέμπτη 11 Νοέμβρη την ώρα της τελετής αναχώρησης του 645 ΜΤΠ για το Κόσσοβο.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός της περιοχής καλούνται να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση και να απαιτήσουν να μη σταλεί κανένας στρατιώτης έξω από τα σύνορα, κανένας στρατιωτικός και αστυνομικός στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να διεκδικήσουν επίσης την άμεση επιστροφή από όλα τα πολεμικά μέτωπα, από όλες τις ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις και αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ κι από όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, όπως και σταμάτημα των ΝΑΤΟικών εξοπλισμών.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα των διοργανωτών τονίζεται μεταξύ άλλων:

«Την ίδια ώρα που χρήματα δεν υπάρχουν για μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, παιδεία, υγεία, πρόνοια, την ίδια ώρα που προωθείται η συνδιαχείριση στο Αιγαίο, απεμπολώντας κυριαρχικά δικαιώματα, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στέλνει στο Κόσσοβο το 645 ΜΤΠ. Η εμπλοκή στις ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις βάζει την Ελλάδα σε μεγάλες περιπέτειες, εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για τη ζωή των αξιωματικών, των στρατιωτών, των αστυνομικών και των άλλων Ελλήνων που συμμετέχουν σε αυτές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ