Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Μέχρι τέλος του έτους οι μετατάξεις

Μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεωτικές μετατάξεις υπαλλήλων από τις σημερινές κρατικές Περιφέρειες στις νέες καλλικράτειες Περιφέρειες.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών Γ. Ντόλιου, οι μετατάξεις αυτές αφορούν υπαλλήλους που εργάζονται σε οργανικές μονάδες των οποίων οι αρμοδιότητες μεταφέρονται στο σύνολό τους στην αιρετή Περιφέρεια. Βάσει της εγκυκλίου οι Γενικοί Γραμματείς των κρατικών περιφερειών θα πρέπει: Να εκδώσουν, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3.12.2010, τις διαπιστωτικές πράξεις για τη μετάταξη των αυτοδικαίως μετατασσόμενων υπαλλήλων, οι οποίες και θα πρέπει να αποστείλουν για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το αργότερο μέχρι την Τρίτη 7.12.2010.

Μετά τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι συγκεκριμένες πράξεις θα πρέπει να επιδοθούν, με αποδεικτικό επίδοσης, στους μετατασσόμενους υπαλλήλους μέσα σε χρονικό ορίζοντα πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσής τους και σε κάθε περίπτωση πριν τη Δευτέρα 27.12.2010.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ