Κυριακή 5 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Αυλαία στα ατομικά Αντρών - Γυναικών

Η Αλίσα Γκαλιάμοβα προηγήθηκε μετά τον 9ο γύρο στη Μόσχα

Χτες παίχθηκε ο 9ος και τελευταίος γύρος στο Πανελλήνιο Αντρών (Βραχάτι Κορινθίας) και την περασμένη Τετάρτη ο 9ος στο αντίστοιχο Γυναικών στα Χανιά της Κρήτης. Αντίπαλες στον τελευταίο γύρο ήταν: Παυλίδου - Φαχιρίδου, Ιορδανίδου - Μακροπούλου, Στεφανίδη - Μπότσαρη, Μάκκα - Οικονομοπούλου και Μαρκαντωνάκη - Παπαδοπούλου.

Το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2010 διεξήχθη στο Βάμο (ένα παραδοσιακό ημιορεινό χωριό με πλούσια ιστορία και παράδοση, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης των Χανίων), με τις ιδανικότερες συνθήκες ηρεμίας και ησυχίας και οι σκακίστριές μας εκτός από ποιοτικές παρτίδες απόλαυσαν και την υπέροχη κρητική φύση.

Στον 1ο γύρο όλα τα αποτελέσματα ήταν ισόπαλα εκτός από τη συνάντηση Μακροπούλου - Στεφανίδη 1-0. Στο 2ο γύρο είχαμε 1 ισοπαλία Στεφανίδη - Παυλίδου, δύο νίκες με τα μαύρα Μάκκα - Μακροπούλου, Μαρκαντωνάκη - Μπότσαρη και δύο νίκες με τα λευκά Φαχιρίδου - Ιορδανίδου και Παπαδοπούλου - Οικονομοπούλου.

Θα επανέλθουμε με την ανάδειξη των πρωταθλητών-τριών Ελλάδας 2010, με παρτίδες και την τελική απόδοση των κορυφαίων σκακιστών και σκακιστριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ