Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Απαίτησαν αγωνιστικά τα δεδουλευμένα τους

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συγκέντρωση
Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συγκέντρωση
Δείγμα για τα αποτελέσματα που φέρνει ο οργανωμένος και συσπειρωμένος αγώνας αποτέλεσε η χτεσινή κινητοποίηση που διοργάνωσε το σωματείο εργαζόμενων του Δήμου Ζεφυρίου με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Οι απλήρωτοι από 1,5 έως 3 μήνες εργαζόμενοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση και με πανό απαίτησαν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να δοθεί λύση και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους χρωστάει ο δήμος λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Και κάτω από αυτή την αγωνιστική παρέμβαση εργαζόμενοι και σωματείο υποχρέωσαν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και συγκεκριμένα τον υφυπουργό Γ. Ντόλιο, στη συνάντηση που είχαν μαζί του, να ζητήσει να υποβάλλουν σήμερα κατάλογο με όλα τα ποσά που απαιτούνται για τη μισθοδοσία των εργαζομένων όχι μόνο με τους απλήρωτους μισθούς, αλλά και για τους επόμενους μέχρι και το τέλος του χρόνου. Ταυτόχρονα, ορίστηκε την Τρίτη νέα συνάντηση με την υπόσχεση ότι το υπουργείο θα διευθετήσει το πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου Ζεφυρίου αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα με τη μισθοδοσία τους εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς όμως να δίνεται καμία λύση από το υπουργείο.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε χτες ο Σπύρος Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ