Πέμπτη 13 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπρηστικές επιθέσεις

Δύο γυναίκες υπάλληλοι τραυματίστηκαν ελαφρά χτες το μεσημέρι μετά από έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού στα γραφεία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Κολοκοτρώνη στη Θεσσαλονίκη. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 1.17 στο δεύτερο όροφο κτιρίου επί της οδού Μητροπόλεως 74 και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές. Λόγω των τζαμιών που έσπασαν, τραυματίστηκαν δύο γυναίκες υπάλληλοι του γραφείου στις οποίες προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε νέα εμπρηστική επίθεση, αυτή τη φορά στα γραφεία που στεγάζεται η Ενωση Απόστρατων Κατώτερων Αξιωματικών της Αστυνομίας και η Τοπική Διεθνής Ενωση Αστυνομικών, στην οδό Προμηθέως 1.

Παρεμβαίνοντας χτες στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση που έγινε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο γραφείο του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Κολοκοτρώνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλης τόνισε ότι «είναι αυτονόητη η καταδίκη ενεργειών που λειτουργούν προβοκατόρικα ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Αυτοί που μιλούν, είπε, για την καταδίκη της βίας να μας πουν τι γίνεται με τη βια αυτών που απολύονται. Αυτών που δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Αυτών που δολοφονούνται στους εργασιακούς χώρους. Τι γίνεται με την τρομοκρατία που ασκείται στους χώρους δουλειάς. Αν θέλει κανείς να λέει ότι καταδικάζει την βία θα πρέπει να ξεκινά από αυτό», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ