Πέμπτη 13 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
Να οριστικοποιηθεί η απόφαση για μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, απέστειλαν χτες, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο της Αθήνας, Νίκος Σοφιανός, Στέλιος Λάμπρου και Μανώλης Δανδουλάκης, ζητώντας τη σύγκληση του Σώματος, για να επιβεβαιώσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2/12/2010, υπέρ του δικαιώματος για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα όλων των συμβασιούχων.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, σας ζητούμε να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα Ημερήσιας Διάταξης το ζήτημα των εργαζομένων με συμβάσεις έργου ή άλλων μορφών συμβάσεων που παραμένουν στην εργασία τους με δικαστικές αποφάσεις.

Θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του δικαιώματος για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα όλων αυτών των εργαζομένων, επαναβεβαιώνοντας την ομόφωνη απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου της 2/12/2010».

Να υπενθυμίσουμε ότι η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από πρωτοβουλία των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» οι οποίοι έφεραν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προτείνοντας τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ